Home »  Stiri
 

Ultimele noutati in domeniu


La Săcălaz a avut loc în această săptămână inaugurarea biroului de informare din cadrul proiectului “Progres Rur@l – Acţiuni de promovare a sustenabilităţii în mediul rural prin dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă” derulat în parteneriat de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany şi Unitatea Administrativ Teritorială Săcălaz. Biroul se află pe str. Liliacului, nr.14, Săcălaz, sediul de implementare a proiectului.

 
Taxele locale cresc cu 16% din 2013

Impozitele pe casă, maşină şi teren vor fi majorate în 2013, conform unei propuneri de act normativ.

Românii care au proprietăţi în ţară vor plăti, anul viitor, taxe şi impozite cu 16,05% mai mari, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern elaborat de Ministerul de Finanţe.

Procentul reprezintă actualizarea cu rata inflaţiei pentru cei trei ani care au trecut de la ultima indexare, au explicat reprezentanţii Finanţelor, în Nota de Fundamentare care însoţeşte propunerea.

 

Totodată, cu acelaşi procent vor fi majorate şiamenzile aplicabile începând cu anul 2013.

"Prin indexarea la inflaţie a impozitelor şi taxelor locale se preconizează că veniturile bugetelor locale vor creşte cu 891 milioane lei", estimează reprezentanţii Ministerului Finanţelor.

Aceeaşi sumă este prevăzută a fi încasată şi în anii 2014 şi 2015, ceea ce înseamnă că Guvernul nu intenţionează să opereze alte majorări în următorii trei ani.


Citiţi mai mult: Taxele locale cresc cu 16% - Taxe & Impozite > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/taxele-locale-cresc-cu-16-973645.html#ixzz1qrr8WVfg
EVZ.ro


 
 
Anunt public KRONOS
 
 
Anunt public
 
 
Campania Vot Legal
 
 
Anunt public
 
 
Mersul trenurilor
 
 
Comunicat
 
 
Oferte locuri de munca in Sacalaz
 
 
Lansare SIS II
 
 
Aprobarea transportului public local
 
 
Comunicat
 
 
Program de audinte al presedintelui CJ Timis
 
 
 
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter